Evropski večiti derbi na dve televizije!

Autor:

Sport

20.09.2019

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duel Partizana i Crvene zvezde, 161. po redu biće prenošen na dve televizije pa će tako gledaoci širom Srbije moći bez problema da prate sudar "večitih rivala."

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa prethodnog večitog derbija

U nedelju 22. septembra nas očekuje prvi večiti derbi u sezoni u kome Partizan dočekuje Crvenu zvezdu, a svi koji su zainteresovani mogu taj meč da isprate i na televiziji O2 koja je obezbedila prenos utakmice koja startuje od 18 časova.

"O2" televizija je najavila razgovor sa specijalnim gostima u studiju pre i posle završetka utakmice.

- Partizan i Crvena zvezda igraju 161. put u prvenstvu, a ovaj večiti derbi, kao retko koji do sada, može da se nazove pravim evropskim. Ne samo zbog želje na terenu, vatre na tribinama i obilja dobrih igrača, nego i zbog činjenice da se “crno-beli” i “crveno-beli” sastaju posle velikih i važnih utakmica u evropskim kupovima, a pred jesen koja im donosi velika iskušenja u tri takmičenja - najavljuje "O2" derbi koji nam predstoji.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Pored prenosa na O2 meč će biti prenošen i na TV Arenasport koja je ekskluzivni nosilac prava za mečeve Linglong Tire Superlige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading