Vreme je za važne odluke: Milojević u problemima pred večiti derbi!

Autor:

Sport

20.09.2019

09:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde odigraće 22. septembra od 18.00, 161. po redu "večiti derbi" u Humskoj, a velike probleme pred bitan meč ima trener crveno-belih Vladan Milojević.

RepublikaFoto: Starsport
Vladan Milojević

Nisu u pitanju povrede, ali trenera Zvezde čekaju jako bitne odluke pred 11. susret sa Partizanom. Naime, zbog pravila Superlige i ograničenja stranaca neće moći svi planirani igrači da nađu svoje mesto među 18 koji će biti na raspolaganju u Humskoj.

Na prvi pogled sigurno mesto u 161. večitom derbiju trebalo bi da imaju Marko Marin, Mateo Garsija i Hose Antonio Kanjas, što praktično znači da u ovom trenutku ima mesta za još samo jednog stranog igrača u starnih 11.

S obzirom da je Brazilac Žander zadovoljio stručni štab srpskog šampiona u meču sa Bajernom, moglo bi da se očekuje da se i on nađe u startnoj postavi srpskog šampiona u Humskoj. U tom slučaju bi sve pozicije bile pokrivene, a iz startne postave izostali Boaći, Van la Para, Tomane i Ben.

Ekipa iz Humske ima kraći fond igrača od Crvene zvezde, ali zato nema problema sa stranim igračima, pošto ih ima tačno četvoricu, a to su Asano, Natho, Sadik i Suma.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Videćemo kakva će biti odluka Milojevića. Verovatno ne treba očekivati Bena, ali će biti velike dileme između Boaćija, Van la Pare i Tomanea.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading