SIROMAŠNI RONALDO ME JE MOLIO ZA HRANU! Kuvarica koja je pomagala Kristijanu se javila i prihvatila poziv na večeru!

Autor:

Sport

20.09.2019

08:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Juventusa Kristijano Ronaldo podigao je svet na noge nakon svog potresnog intervjua u kom je govorio o siromašnom detinjstvu i stvarima koje je prošao kako bi bio tu gde je sada. On je pozvao žene koje su mu poklanjale hranu da mu se jave, a jedna od njih je to odmah učinila

RepublikaFoto: twitter.com/Mirror Footbal
Uplakani Kristijano Ronaldo

Naime, Kristijano Ronaldo nedavno je u televizijskom intervjuu Pirsu Morganu, pored brojnih pikanterija iz svog života, otkrio i kako je gladan, kao jedanaestogodišnjak, čekao iza jednog od restorana brze hrane u Portugalu, da mu kuvarice jednog od njih "udele" hranu.

Takođe, zapamtio je ime jedne od njih, Edne koja je nekada i krišom dečacima u Lisabonu, među kojima je bio i Kristijano davala hamburgere iz Mekdonalds-a koji nisu prodati tog dana. Baš iz tog razloga, jedan od najboljih fudbalera današnjice istakao je da želi da se oduži Edni i drugim ženama koje, i pored toga što je među najplaćenijim fudbalerima, nije zaboravio.

On je javno pozvao žene da se jave, a Paula Leka, jedna od njih se odmah odazvala pozivu Portugalca. Kako prenosi radio Renascenca, Paula je skoro svake večeri hranila gladne dečake koji su u Lisabonu trenirali fudbal i živeli na ivici egzistencije.

- Pojavili bi se kod restorana, a kada bi hamburgeri ostali, dobijali smo dozvolu od menadžera da ih razdelimo deci. Jedan od tih dečaka je bio i Ronaldo. Bio je najplašljiviji od svih. Ovo se ponavljalo skoro svake večeri - rekla je Paula i nastavila:

- I dalje se smejem kada sada razmišljam o tome. Već sam pričala sinu o tome, ali misli da ga lažem jer ne može da poveruje da je njegova mama ikada dala Kristijanu Ronaldu hamburger. I muž zna za to. Seća se kada je dolazio po mene, da su tamo bili klinci uveče, a među njima i Ronaldo. 

Ronaldo je pozvao žene koje su mu pomogle da se jave i istakao da želi da ih ugosti u Torinu, gde će gledati utakmicu i ići na večeru sa njim. Portugalac želi da učini sve kako bi im se zahvalio i odužio.

- Zanimljivo je da se sada priča o nečemu što se desilo tako davno. To pokazuje njegovu humanost. Barem ljudi znaju da nije izmišljotina. Ako me bude pozvao na večeru, svakako ću ići. Prvo što ću uraditi je da mu se zahvalim, a tokom večere, sigurna sam da će se ponovo setiti tih vremena - zaključila je iskrena Paula.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading