Šmekerski govor trenera Alkmara: Crveni i penal čisti kao suza, navijači su FANTASTIČNI!

Autor:

Sport

20.09.2019

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera AZ Alkmara Arne Slot rekao je posle remija protiv Partizana 2:2 da se njegova ekipa nadala boljem rezultatu, ali da s obzirom na razvoj situacije može da bude zadovoljan...

RepublikaFoto: Starsport
Arne Slot

- Zadovoljan sam i nisam. Ne znam da li bih im čestitao. Mislio sam da možemo bolje i to je ono što smo očekivali. Više od nerešenog rezultata -rekao je Slot.

AZ Alkmar igrao je nerešeno 2:2 u Beogradu protiv Partizana, iako je više od sat vremena imao igrača manje na terenu.

- Istovremeno, ako sat vremena igrate s desetoricom igrača i završite utakmicu 2:2, trebalo bi donekle da budete zadovoljni. Pre bih im uputio komplimente, nego što bih im čestitao - rekao je on.

Upitan da prokomentariše crveni karton za svoju ekipu, kao i penal, Slot je ocenio da je isključenje zasluženo zaradio Jonas Svenson.


- Smatram da je crveni dodeljen s razlogom. Mislim da smo imali propuste u odbrani, posebno u tim trenucima. On je to zaslužio. Što se tiče penala, nadam se da je i on s razlogom dodeljen, ali to ćemo da vidimo. Iskreno se nadam da se ovakve situacije više neće dešavati - rekao je Slot. 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Oduševili su ga navijači Partizana.

- Ovako nešto nikad nisam doživeo. Ovoliko dece na stadionu, baš sam ih čuo na terenu - kazao je za  trener  AZ Alkmara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading