NEVEROVATNO: Suarez četiri godine bez gola na gostovanjima u LŠ!

Autor:

Sport

19.09.2019

17:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Barselone Luis Suarez važi za jednog od najboljih napadača na planeti, ali ako se saberu svi golovi koje je postigao na gostujućim terenima u Ligi šampiona tokom prethodne četiri godine dolazi se do činjenice da nijednom nije uspeo da zatrese protivničku mrežu...

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luis Suarez

U dresu Barselone odigrao je 250 mečeva na kojima je postigao čak 179 golova, ali od 16. septembra 2015. i gola Romi na Olimpiku, "El Pistolero" nije zatresao mrežu u Ligi šampiona na gostovanju.

Ređali su se mečevi, BATE Borisov, Arsenal, Atletiko Madrid, Borusija Menhengladbah, Mančester Siti, Seltik, Pari Sen Žermen, Juventus (dvaput), Sporting, Olimpijakos, Čelsi, Roma, Totenhem, Inter, Lion, Mančester junajted, Liverpul i Borusija Dortmund - gola nigde!

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Narednu priliku da prekine ovaj nestvarni niz imaće 23. decembra kada Barselona ide Prag na gostovanje Slaviji, ekipi koja je u Milanu protiv Intera odigrala 1:1 a gol jedva primila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading