OTKRIVAMO KAKVA AVANTURA ČEKA CRVENO-BELE: Zvezda preko manastira do meča protiv Trepče!

Autor:

Sport

20.09.2019

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čim su izvučeni parovi 1/16 finala Kupa Srbije, postalo je jasno da će utakmica između Trepče i Crvene zvezde biti u centru pažnje, i to zbog realne opasnosti da njeno odigravanje u naselju Žitkovac u Zvečanu ne bude dozvoljeno.

RepublikaFoto: FK Trepča
Detalj sa utakmice FK Trepča

Organi takozvanog FS Kosova brže-bolje oglasili su se saopštenjem u kojem zahtevaju da UEFA i FIFA reaguju povodom pomenutog duela, koji je prvobitno planiran za 25. septembar, ali će se najverovatnije igrati, ako to uopšte bude moguće, sredinom oktobra.

Srpski telegraf iz dobro obaveštenih izvora saznaje kako i pod kojim uslovima bi delegacija najtrofejnijeg srpskog kluba mogla na Kosovo i Metohiju.

- Kada klubovi u okviru Srpske lige, grupa Zapad, gostuju u predgrađu Kosovske Mitrovice, svaki član delegacije mora biti poimence najavljen, a klupski autobus ne sme da ima nikakva obeležja. Kao svrha posete navodi se poseta pravoslavnim manastirima na Kosmetu iako, naravno, u FS Kosova nisu ludi i znaju dobro da ekipe dolaze zbog fudbala, ali prećutno odobravaju utakmice. Sada su prebacili loptu na UEFA i FIFA, koji mogu, ali i ne moraju da preseku - ističe naš izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading