Avanture iz Španije: Kad Brežančić naredi Robertu Karlosu da ode po dres najboljeg na svetu!

Autor:

Sport

19.09.2019

14:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana večeras od 21 čas počinju svoju evropsku avanturu utakmicom protiv AZ Alkmara na domaćem terenu. Jedan igrač je pre četiri godine igrao za holandskog predstavnika protiv crno-belih, a to je Rajko Brežančić, koji ima iskustvo igranja i u Španiji.

RepublikaFoto: Starsport
Rajko Brežančić

Tokom jednog intervjua, novinar ga je pitao ko su mu omiljeni igrači na njegovoj poziciji. Iskusni levi bek je istakao Roberta Karlosa i Marsela. Potom je ispričao jednu malo poznatu anegdotu u kojoj se našao i njegov legendarni idol.

- Igrali smo protiv Real Madrida i pričao sam sa Lukom Modrićem koji je tada proglašen za najboljeg igrača na svetu, da mi da dres za sina. Dogovorili smo i rekao mi je da ga sačekam posle utakmice. Skroz sam bio zbunjen i u hodniku sam stajao pored Roberta Karlosa i u trenutku sam zaboravio ko je Roberto Karlos i mrtav ladan sam mu rekao: Možeš da mi doneseš Lukin dres - počeo je priču fudbaler Partizana. 

- Bez problema mi je doneo, ali meni je bilo glupo i izvinjavao sam mu se. Pored Roberta Karlosa je stajao ekonom Real Madrida koji se kasnije smejao. Ipak , Brazilac mi nije uzeo za zlo, samo se nasmejao - zaključio je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading