Đurićeva kontra lažnom FS Kosova: GRADIMO NOVI STADION U KOSOVSKOJ MITROVICI!

Autor:

Sport

19.09.2019

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbi na Kosovu i Metohiji će uvek navijati za Srbiju, podržavati srpske klubove i igrati za reprezentaciju Srbije bez obzira na pritiske i sve ono što rade političari iz Prištine, poručio je direktor Kancelarije za KiM Marko Ðurić i najavio izgradnju novog stadiona u Kosovskoj Mitrovici.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Marko Đurić

- Mi smo ponosni naše dobitnike zlatnih medalja, na naše reprezentativce sa KiM koji i ovih godina, kada je teško, ostavljaju značajan pečat u srpskom sportu - rekao je Ðurić na konferenciji za novinare.

Ðurić je rekao da Kancelarija za KiM podržava razvoj sporta na KiM i najavio je početak izgradnje novog stadiona u Kosovskoj Mitrovici kapaciteta 6.000 gledalaca.

Istakao je da je do nedavne obnove stadiona u Prištini, fudbalski stadion u Zubinom potoku bio jedini na teritoriji KiM koji je ispunjavao standarde UEFA.

 Jasno je da su i danas Srbi na KiM stožer i fudbala i drugih sportova i tako će i ostati - rekao je Ðurić.

Na pitanje o organizovanom dolasku 90 mališana sa KiM na večerašnju utakmicu Partizan - AZ Alkmar koja se igra u Beogradu, Ðurić je izrazio zadovoljstvo što je domaćin mališana sa KiM koji će prisustvovati utakmici Partizana i dodao da će za decu sutra biti organizovan obilazak prestonice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading