Počela akcija "Pruži korak" - I "Zmajevi" uz NURDOR!

Autor:

Sport

19.09.2019

08:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Voždovac još jednom je pokazao da je pored sportskog kolektiva, takođe i kolektiv koji je društveno odgovoran, te je tako na originalan način uzeo učešće u akciji „Pruži korak“ koja je pokrenuta da bi pomogla Nacionalnom udruženju roditelja dece koja se leče od raka da sakupi sredstva za roditeljsku kuću u Beogradu.

RepublikaFoto: FK Voždovac
Miloš Mihajlov

Zmajevi su odučili da svoje društvene mreže, koje su zbog inovativnog načina komuniciranja sa publikom postale pravi hit u srpskoj javnosti, u narednih 7 dana potpuno posvete akciji „Pruži korak“ i tako alarmiraju što veći broj svojih navijača i ljubitelja fudbala da se priključe ovoj sjajnoj akciji za pomoć mališanima koji boluju od raka i njihovim roditeljima.

Tako će se do 26. septembra na svim vizualima za društvene mreže FK Voždovac kojima se najavljuju utakmice, startne postave, izjave prvotimaca, kao i rezultati mečeva, istaknut naći logo NURDORa, akcije „Pruži korak“ kao i poziv za slanje humanitarne poruke na broj 1150.

Takođe, već u javnosti omiljeni Admin Tviter naloga FK Voždovac, će postati ambasador ove akcije, sa velikim zadatkom da animira što više korisnika ove društvene mreže da i sami uzmu učešće u ovoj sjajnoj akciji!

Sa obzirom na to da samo jedan dan pred završetak akcije „Pruži korak“, 25. septembra Voždovac na svom stadionu dočekuje Crvenu Zvezdu, i ta utakmica biće iskorišćena da se u javnosti podigne svest o tome koliko je bitna nova roditeljska kuća, u kojoj bi mogla biti smeštena deca sa roditeljima iz unutrašnjosti koja se leče u Beogradu od raka.

Iz NURDOR-a objašnjavaju zašto je bitan projekat roditeljske kuće: „Roditeljska kuća u Beogradu je neophodna jer je glavni grad najveći dijagnostički i terapijski centar pedijatrijske onkologije u Srbiji sa istovremeno najvećim brojem dece koja dolaze na lečenje. Sa obzirom na to da su često u pitanju porodice iz manjih sredina, koje nisu u mogućnosti da u Beogradu obezbede smeštaj, neophodno je obezbediti prostor u kom oni mogu da borave za vreme lečenja“, navodi Tamara Klarić iz Udruženja.

Dvoje volontera NURDOR-a Tamara Klarić i Bogdan Stevanović krenuće u četvrtak peške iz Niša do Beograda, u drugoj po redu humanitarnoj šetnji "Pruži korak", čiji je cilj prikupljanje novca za izgradnju nove roditeljske kuće u Beogradu koju gradi Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka - NURDOR. Pešačenje počinje ispred Dečje bolnice KC u Nišu, a poslednjeg dana, 26. septembra, biće organizovan Marš solidarnosti kroz Beograd, koji će početi od Sportskog centra Banjica u 15 sati i završiti se ispred Univerzitetske dečje klinike u Tiršovoj.

Ovu akciju mogu da podrže svi instaliranjem aplikacije "Pruži korak" na mobilne telefone, putem Andorid ili Iphone servisa, koja će meriti vaše korake i kovertovati ih u dinare, a potom ih prebaciti na račun NURDOR-a, i to po sistemu:

1000 koraka – 100 dinara

5000 koraka – 500 dinara

7450 koraka – 745 dinara

Poruke se mogu slati i na NURDOR SMS broj 1150, a cena je 100 dinara. Za pomoć je aktivan i račun NURDOR: 170-30010715000- 82, poziv na broj: 12345, svrha uplate: "Pruži korak".

FK Voždovac još jednom poziva sve ljude dobre volje da podrže ovu akciju i da pokažu koliko srce ima sportska, ali i cela javnost Srbije!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading