LŠ: Pari Sen Žermen naučio pameti Real, Juventus ispustio 2:0, Dinamo deklasirao Atalantu!

Autor:

Sport

18.09.2019

20:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajne fudbalske predstave smo imali priliku da gledamo ove večeri u Ligi šampiona! Fudbaleri Atletiko Madrida su odigrali nerešeno protiv Juventusa 2:2, Dinamo iz Zagreba je deklasirao Alatantu sa ubedljivih 4:0, dok je Pari Sen Žermen bio bolji od Real Madrida sa 3:0.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pari Sen Žermen vs. Real Madrid

Anhel Di Marija je već u 14. minutu doveo Parižane u vođstvo, pokazao je pribranost unutar šestnaesterca i raspalio loptu iz prve, golman Reala je mogao samo da kapitulira.

Dva fantastična pogotka u razmaku od svega dva minuta smo mogli da vidimo u Parizu. Prvo je Di Marija iz velike udaljenosti postigao prelep pogodak, da bi Bejl postigao još lepši, ali je njegov poništen zbog prethodnog igranja rukom.

U finišu meča je Realu poništen još jedan gol, ovog put Benzemi posle pogotka iz nedozvoljene pozicije. Međutim, Menije je u nadoknadi vremena stavio do znanja Madriđanima da moraju mnogo bolje u Ligi šampiona.

GRUPA A

Pari Sen Žermen - Real Madrid 3:0 (Anhel Di Marija, Menije)

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Juventus je  poveo u 48. minutU, Kuadrado je lako rešio kontra napad, odlično dodavanje kolumbijskom fudbaleru koji je loptu poslao u same rašlje gde je Oblak je bio nemoćan.

Preko francuskog reprezentativca Blejza Matuidija, fudbaleri Juventusa udvostručili su prednost u Madridu. Matuidi je glavom loptu "spakovao" u mrežu rivala. Atletiko Madrid je zaigrao bolje u nastavku, što se isplatilo u 70. minutu.  Stefan Savic je pratio loptu i zahvatio je glavom iz blizine i gađao u praznu mrežu. Erera u samom finišu utakmice uspeva da izbori remi u Madridu.

GRUPA D

Atletiko Madrid - Juventus 2:2 (Savić, Erera, Kuadrado, Matuidi)

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Dinamo iz Zagreba je priredio pravu fudbalsku rasposodiju, Oršić je postigao het-trik na meču protiv Atalante, a Leovac je započeo goleadu u 10. minutu. Dinamo Zagreb je slavio sa čak 4:0 nadigrao italijanskog prvoligaša. 

U drugom meču grupe C, Mančester siti je rutinski u gostima savladao Šahtjor sa 3:0.

Ukrajince je u 24. minutu "otvorio" Rijad Marez, da bi prednost duplirao Ilkaj Gindoan u 38. minutu.

Konačan rezultat postavio je Gabrijel Žesus u 76. minutu nakon odlično istrčanog kontranapada.

GRUPA C

Dinamo - Atalanta 4:0  (Oršić, Leovac)

Šahtjor - Mančester siti 0:3 (Marez, Gindoan, Žesus)

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Ostali rezultati:

Leverkuzen - Lokomotiva 1:2

Bajern - Zvezda 3:0

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading