PAŠĆE ALKMAR KAO 2015. GODINE!

Autor: ST/Todor Petković

Sport

19.09.2019

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana dočekaće večeras (21.00, RTS 1, Arena sport 1) Az Alkmara u 1. kolu L grupe Lige Evrope, nadajući se da će ponoviti scenario iz 2015. godine, kada su istog rivala u identičnom takmičenju savladali sa 3:2.

RepublikaFoto: Starsport
Nemanja Miletić

U istoj grupi večeras će se sastati Mančester junajted i Astana (21.00), a crno-beli će protiv Holanđana juriti trijumf, koji bi možda mogao da im otvori vrata nokaut-faze. Uveren u pozitivan ishod je desni bek kluba iz Humske Nemanja Miletić, koji je "parnom valjku" golom u Moldeu i doneo evropsku jesen.

- Moja očekivanja su uvek velika. Mislim da imamo dobre šanse, ne samo u ovoj utakmici već i u grupi. Mislim da možemo da dobijemo AZ Alkmar. Iskreno, imam dobar osećaj i očekujem pobedu. Imamo dobre igrače, dobar tim, mislim da ne bi trebalo da bude problema - izjavio je Miletić.

Trener osvajača Kupa Srbije Savo Milošević u šali je poručio da je lupao čaše po stadionu radi malera jer ima na raspolaganju sve igrače.

- Nekako smo uspeli, ne znam ni sam kako, juče i prekjuče da imamo 29 igrača na treningu. Dakle, bez povreda. Zbog toga sam juče, radi malera, lupao čaše po stadionu. Dobro smo analizirali AZ, stekli smo jasnu sliku šta nas čeka. Očekujem da pružimo maksimum, bude li tako, možemo do pozitivnog rezultata - rekao je Milošević.

RepublikaFoto: Starsport

Partizan će, kao i protiv Moldea, imati podršku mališana do 14 godina jer odrađuje poslednji meč suspenzije UEFA. Očekuje se da na tribinama bude čak 20.000 dece, koja će bodriti crno-bele.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading