Pejdž: Tim izgleda dobro, uzbuđeni smo zbog velikih pobeda!

Autor: Tanjug, Republika

Sport

18.09.2019

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Partizana Markus Pejdž rekao je da je zadovoljan kako izgleda tim crno-belih i da u predstojeću sezonu ulazi sa visokim ambicijama.

RepublikaFoto: Starsport
Markus Pejdž

- Mislim da tim izgleda jako dobro. Imamo dobru grupu momaka, koja ispunjava zadatke koje nam trener svaki dan zadaje. Imamo tim koji može da bude veoma dobar. U odbrani smo odlični, na tome smo radili celu predsezonu. Imamo nekoliko novih igrača, veoma smo uzbuđeni zbog velikih pobeda protiv Fenerbahčea, Makabija.. - rekao je Pejdž Tanjugu na promociji novog dresa Partizana.

Izabranici Andree Trinkijerija tokom pripremnog perioda pokazali su da su dobroj fizičkoj formi, uz forsiranje brze košarke sa jakim duelima i uz dosta skokova, a Pejdž upitan da li je to stil košarke koji će ove sezone biti prepoznatljiv za Partizan.

- Trener je od nas tražio da budmo jaki fizički i da igramo čvrstu odbranu. Imamo igrače koji mogu da igraju na više pozicija, možemo da igramo presing i čvrsto u odbrani. To je način na koji želi da igramo i sada imao roster koji to može da uradi - rekao je šuter crno-belih.

Pejdž, koji igra drugu sezonu u crno-belom dresu, istakao je da je sada sve lakse u odnosu na debitansku godinu i da bolje razume šta je vizija trenera Trinkijerija.

Nekadašnji student univerziteta Severna Karolina je dodao i da mu se sviđa nova ganitura dresova, koju je Partizan juče zvanično predstavio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading