Marin pričao Nemcima o tunelu "pakla" na Marakani: Dugačak put do terena, navijači grme, igračima Liverpula nije bilo svejedno!

Autor:

Sport

18.09.2019

07:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Marin, kapiten Crvene zvezde, a nekadašnji reprezentativac Nemačke, prisetio se "Delija" i tunela na "Marakani" pred utakmicu Crvene zvezde i Bajerna na Alijanc areni koja se igra večeras od 21.00.

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda
Marko Marin

Iako se meč ne igra u Beogradu, Nemce je zanimao čuveni tunel na "Marakani". O njemu se posebno pričalo prošle sezone pred utakmice sa Napolijem, PSŽ-om i Liverpulom, pa se Marin prisetio meča sa "crvenima".

- Imaš osećaj da ti iz svlačionice treba deset minuta do terena. Tunel je sve duži i duži, a čuješ kako navijači napolju grme. A igrači Liverpula su došli sa mišlju 'mi dolazimo sa Enfild rouda, šta nas može da impresionira?' - ali kada su išli kroz tunel video sam da su pod utiskom. Kada smo onda poveli pa povisili na 2:0 više nije bilo kočnica. Mislim da je to jedinstveno u Evropi - rekao je Marko Marin.

Što se tiče utakmice sa bavarskim gigantom, Marin je realan.

- Naravno, moramo da ostanemo realni. Sad smo tek uspeli da se dvaput zaredom plasiramo u Ligu šampiona, već je to ogromna stvar za klub i Srbiju. Bavarci sa druge strane imaju cilj da osvoje Ligu šampiona. Već po tome se vidi ko je favorit (smeh). Ali smo prošle sezone svakako nešto naučili - nastavio je kapiten Crvene zvezde.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Marin je debitovao upravo protiv Bajerna, a imao je zanimljiv odgovor na pitanje novinara šta bi današnji Marko savetovao mlađem sebi.

- Mehmet Šol je tada još igrao. A ja sam posle utakmice brže-bolje otišao da sa uzmem njegov dres. Bio mi je omiljeni igrač. Mislim da bih sebi jednostavno rekao: igraj onako kako si zamislio. Verujem da to nije bila moja loša utakmica mada je bila tek druga u Bundesligi - iskren je bio Marin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading