Mrkela pred Bajern: NISMO DOŠLI OVDE DA SE JUNAČIMO!

Autor:

Sport

18.09.2019

07:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela rekao je da je šampion Srbije došao u Minhen na duel protiv Bajerna kao autsajder spreman da pomrsi konce favorizovanom rivalu.

RepublikaFoto: Dražen Ostojić
Mitar Mrkela i Zvezdan Terzić u Minhenu

Crveno-beli su odradili trening na "Alijanc Areni" dan uoči evropske premijere u Ligi šampiona protiv Bajerna, a Mrkela je istakao da delegacija srpskog tima nije stigla u Minhen sa namerom da se junači pred favoritom.

- Igramo protiv jedne od najboljih ekipa u Evropi... Ovo je prva utakmica u ovogodišnjoj Ligi šampiona, nismo došli ovde da se junačimo, ali imamo iskustva iz prošle sezone - rekao je Mrkela i dodao:

- Bajern je favorit, mi smo autsajderi, ali ćemo se potruditi da pomrsimo račune i osvojimo što više bodova - izjavio je sportski direktor crveno-belih.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Mrkela je naveo da je atmosfera u ekipi dobra i da svi željno iščekuju da meč počne.

- Svi su željni da utakmica što pre počne. Ovo su utakmice o kojima se sanja, koje se žele tokom čitavog fudbalskog odrastanja. Verujem da će ova utakmica biti velika inspiracija za naše igrače - rekao je Mrkela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading