Kapiten se nada "Delijama": Igrati na ovakvom stadionu je nešto posebno...

Autor:

Sport

17.09.2019

17:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde ove srede od 21.00 igraju prvi meč grupne faze Lige šampiona protiv Bajerna u Minhenu. Kapiten crveno-belih Marko Marin veruje da će na "Alijanc areni" biti veliki broj Zvezdinih navijača koji će bodriti ekipu protiv slavnog rivala.

RepublikaFoto: Starsport
Marko Marin

Ovog utorka golman Bajerna Manuel Nojer iskoristio je priliku da pred novinarima udeli komplimente na račun Zvezdinog kapitena. Radost što će se dva druga ponovo sresti na terenu je obostrana.

- Čuo sam šta je Nojer pričao o meni, lepe reči. Igrali smo zajedno u mladoj reprezentaciji, drago mi je što ima lepo mišljenje o meni. Sutra kad se vidimo, malo ćemo popričati - rekao je Marin.

Bajern važi za najvećeg favorita u grupi sa Zvezdom, Totenhemom i Olimpijakosom. Kapiten crveno-belih svestan je snage koju poseduju Bavarci.

- Generalno, svi znamo ekipu i kvalitet Bajerna. Nadam se da će biti dosta naših navijača i da će napraviti sjajnu atmosferu. Igrati na ovakvom stadionu je nešto posebno. Prošle sezone smo svako gostovanje bili sve bolji i siguran sam da ćemo biti još bolji - rekao je kapiten šampiona Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading