Paklenih sedam dana za Partizan

Autor:

Sport

17.09.2019

16:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žestok ritam očekuje fudbalere Partizana u finišu septembra, a zbog zgusnutog rasporeda neće moći mnogo da predahnu ni nakon dva ozbiljna meča ove nedelje.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana

Crno-beli u četvrtak dočekuju AZ Alkmar u prvom kolu grupne faze Lige Evrope, a zatih u nedelju očekuje prvi ovosezonski večiti derbi gde će pokušati da anuliraju kikseve iz duela protiv Napretka i TSC-a i približe se vrhu tabele.

Paklenom rasporedu ni posle toga neće biti kraj, jer ih tri dana nakon sudara sa Crvenom zvezdom očekuje gostovanje u Ivanjici ekipi Javora. 

Reč je o meču koji je trebalo da se igra još 27. jula, ali je pomeren pa je prvi slobodan termin koji je "uleteo" sreda 25. septembar od 17 sati. 

Podsetimo, Partizanu ostaje da odigra još jedan odložen prvenstveni susret, onaj iz šestog kola sa Radnikom u Surdulici, prolongiran radi što kvalitetnije pripreme revanša sa Moldeom, što je na kraju donelo dobit klubu iz Humske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading