Kovač: Igramo sa šampionom Evrope; Nojer: Marina zovu "Mesi“

Autor:

Sport

17.09.2019

13:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener minhenskog Bajerna Niko Kovač obratio se medijima pred duel njegovog tima sa Crvenom zvezdom u Ligi šampiona.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Uveren u pobedu svog tima

- Prošle godine smo eliminisani od Liverpula koji je kasnije postao šampion. Pred nama je nova sezona, nova šansa. Ali, prvo moramo da prođemo grupu. Ali, uveren sam da možemo da budemo bolji nego prošle godine –istakao je Kovač.

On je naglasio da je Crvena zvezda jako nezgodan tim, a da je ključni igrač ovog tima Marko Marin.

- Analizirali smo igru Crvene zvezde. To je ekipa koja igra mnogo drugačije na gostovanjima u odnosu na igru kod kuće gde ima veliku podršku navijača. Imaju veoma dobre igrače, a Marko Marin je njihov ključni igrač. Ako budemo igrali kao u prvom poluvremenu protiv Lajpciga ovog vikenda mislim da imamo velike šanse da pobedimo. Crvena zvezda je veliki klub, sa velikom tradicijom. Imaju veliki broj titula, a bili su i šampioni Evrope. Oni su rival koji zna kako se igra, a mi znamo šta nas čeka i radujemo se utakmici. Imaju dobre igrače i ako im dozvolimo da igraju svoju igru biće teško, zato moramo da im uzmemo loptu - poručio je Kovač.

Novinarima se obratio i Manuel Nojer, koji smatra da će njegov tim ove sezone biti bolji nego prošle.

- Uveren sam da ćemo ove sezone daleko dogurati. Verujemo u sebe iako znamo da neće biti lako, kao što nikada nije. Znamo od prošle godine kako je teško kada ne dođeš do finala, naučili smo lekciju. Nadamo se da ćemo stići bar do polufinala. Pred prvi meč je jako teško bilo šta prognozirati, timovi se ne poznaju. Protiv Crvene zvezde ćemo morati da igramo raznovrsno i brzo, ali biće nam potrebna i dobra igra u odbrani da sperčimo njihove kontranapade - rekao je Nojer.

A i golman bavarskog giganta se osvrnuo na Marka Marina.

- Znam da Marka Marina u Beogradu zovu "Mesi“, a ja se radujem da ga vidim ponovo, siguran sam da ćemo imati vremena i za razgovor - poručio je Nojer.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading