Vukanović se naoštrio za Bajern: Živim da dam gol u Ligi šampiona!

Autor:

Sport

16.09.2019

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksa Vukanović, krilni fudbaler Crvene zvezde, najavljuje nove dobre rezultate crveno-belih u nastavku sezone.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksa Vukanović

Šampion Srbije u sredu od 21.00 počinje takmičenje u Ligi šampiona, a prvi protivnik je minhenski Bajern.

- Od početka pripremnog perioda čekali smo ovaj trenutak, spremali smo se za grupnu fazu Lige šampiona, to je bio naš cilj i srećan sam što smo uspeli da ga ostvarimo. Za tri dana započinjemo učešće u najelitnijem evropskom takmičenju. Odmerićemo snage sa ekipama koje poseduju izuzetan kvalitet, što je za nas motiv da se pokažemo u najboljem svetlu. Znamo da nas očekuju teški rivali, ali ova ekipa je stekla iskustvo u igranju Lige šampiona prethodne sezone koje će im mnogo značiti. Igrači su pokazali su da mogu da se nose sa ekipa iz evropskog vrha a nadam se da ćemo to ponoviti i ove godine- rekao je Vukanović.

Visoki napadač je stigao u Zvezdu u januarskom prelaznom roku, ali su mu saigrači preneli iskustva igranja fudbala na najvišem nivou u Evropi.

- Prošle sezone nisam imao priliku da igram Ligu šampiona sa Crvenom zvezdom, ali su mi igrači pričali kakvo je to iskustvo za njih, kao i koliko im znači sve što su doživeli u tom periodu. Naš stručni štab radi odličnu analizu, potpuno smo spremni da se nosimo sa bilo kojim protivnikom. Rad u Crvenoj zvezdi je izuzetno naporan, temeljan, tako da se osećam potpuno spremno za najveće izazove- dodao je Vukanović.

Vukanović je postigao odlučujući gol protiv Jang Bojsa u Beogradu, a najavljuje da će pokušati da nastavi golgeterski niz u Evropi.

- Ja sam napadač, a mi živimo za to da dajemo golove. Naravno da se nadam da ću u i Ligi šampiona zatresti mrežu. Bajern je prva prepreka, ekipa neospornog kvaliteta, sa izuzetnim pojedincima, a mi ćemo dati sve od sebe da takmičenje započnemo povoljnim rezultatom- zaključio je Vukanović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading