ŠOK: Gobeljić neizvestan za Bajern!

Autor: Mozzart Sport

Sport

16.09.2019

18:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je večeras odradila poslednji trening pred sutrašnji polazak u Minhen, a jedina enigma kada je stastavljanje tima meč sa Bajernom stoji iznad imena Marka Gobeljića. Pouzdani desni bek srpskog šampiona zbog povrede je propustio mečeve sa Portugalijom i Luksemburgom, kao i prvenstveni meč sa Inđijom, pa ostaje da se vidi da li će se naći u timu koji će istrčati na Alijanc аrenu.

RepublikaFoto: Starsport
Marko Gobeljić

Prema informacijama Mozzart Sporta, Gobeljić je u ovom trenutku na nekih 80 posto spremnosti, pa bi konačna odluka o njegovom nastupu mogla da bude doneta nakon sutrašnjeg treninga na stadionu Bajerna. Ono što bi moglo da raduje pristalice srpskog šampiona, jeste činjenica da je reprezentativac Srbije večeras odradio trening zajedno sa ostatkom ekipe.

U slučaju da Gobeljić ipak ne bude mogao da zaigra u Minhenu, na njegovom mestu će se naći Miloš Degenek, dok će na štopersko mesto hladnokrvni Radovan Pankov.

RepublikaFoto: Starsport
Marko Gobeljić

Marko Gobeljić je imao važnu ulogu u Zvezdinim uspesima ovog leta, a posebno u dvomečima sa Kopenhagenom i Jang Bojsom, kada je odlično odradio posao i zaradio poziv selektora Ljubiše Tumbakovića.

Ko god bude zaigrao na desnom boku crveno-belih imaće zadatak da zaustavi hrvatskog reprezentativca Ivana Perišića. Brzonogi vezista u dosadašnjem toku sezone odigrao je dva meča za Bajern i zabeležio gol i asistenciju.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Za vikend je bio na klupi u derbiju protiv Lajpciga, ali je najavljen u startnoj postavi Bavaraca protiv ekipe Vladana Milojevića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading