Vučelić grmi: Partizan neće da namešta i šuruje sa sudijama, borimo se za regularnost takmičenja!

Autor:

Sport

15.09.2019

15:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu su savladali Inđiju sa 2:1 posle preokreta u poslednjim trenucima meča, i to golovima sa bele tačke. Ovakav završetak utakmice iznervirao je čelnike Partizana, pa se na ovu temu oglasio predsednik crno-belih Milorad Vučelić.

RepublikaFoto: Starsport
Milorad Vučelić

- Partizan neće da namešta utakmice i šuruje sa sudijama, jer to ne ume i godinama se bori za regularnost takmičenja. Zbog toga smo i Partizan i ja već najstrože kažnjavani. Mi se borimo da javnost bude upoznata sa svim skandaloznim dešavanjima, pa i onim zlodelima koje se čine u omladinskim ligama u nadi da će sve nadležne institucije hitno reagovati - rekao je Vučelić za "Novosti".

On se osvrnuo i na uvođenje VAR sistema.

-  To je do sada bila uzaludna borba, jer su svi drugi bili protiv VAR-a. Ohrabrujuće je što se tek danas Crvena Zvezda priključuje našoj inicijativi. U poslednja dva dana mnogo toga je izašlo na videlo, od Niša do Beograda. Niko više ne može da kaže da nije znao i da nije informisan jer je selektivna neinformisanost takođe vrsta loše politike. Sada se sve vidi i sve se zna, pa su na potezu nadležni. Partizan će sa svojim timom igrati fudbal. To znamo, a za druge "radnje" nismo sposobni niti hoćemo da se osposobljavamo - zaključio je prvi čovek crno-belih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading