BOMBA: Derbi večitih rivala za Nemanju Matića!

Autor:

Sport

15.09.2019

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemanja Matić najverovatnije od naredne godine neće biti član Mančester junajteda.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Nemanja Matić

Matiću ugovor sa "crvenim đavolima" ističe na leto 2020. godine, a kako sada stvari stoje neće mu biti ponuđen nastavak saradnje.

Matić se nalazi u nemilosti menadžera Junajteda Ole Gunara Solskjera jer je ove sezone odigrao samo 22 minuta u dresu kluba sa "Old Traforda", pa bi već u januaru mogao da promeni dres.

Britanski "San" piše da će naš reprezentativac karijeru nastaviti u Seriji A. Naime, za usluge 31-godišnjeg veznog igrača zainteresovani su gradski rivali - Inter i Milan.

Srbin je sarađivao sa Antoniom Konteom, novim trenerom Intera, u Čelsiju, i tu čelnici "neroazura" vide prednost u odnosu na gradskog rivala. 

Član Mančester junajteda je od 31. jula 2017, kada je stigao iz Čelsija za 44,7 miliona evra. Od tada je za klub sa Old Traforda odigrao 88 mečeva i postigao tri gola uz isto toliko asistencija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading