SUPERLIGA: Javor i Napredak lagano do tri boda, nerešeno u beogradskom derbiju!

Autor:

Sport

14.09.2019

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U osmom kolu Linglong Tire Superlige, Javor je na domaćem terenu lako pobedio Rad (3:0), dok je Napredak bez muke savladao Radnik (4:1), a duel Voždovca i Čukaričkog završio je bez pobednika.

RepublikaFoto: Starsport
Voždovac - Čukarički

U Ivanjici domaći navijači su mogli uživati u igri svoje ekipe, koja je dominantno slavila u okršaju sa Radom (3:0). Strelci su bili: Miroslav Maričić, Nikola Petković i Momčilo Mrkaić.

S druge strane, Radnik nije dobro prošao na domaćem terenu protiv Napretka iz Kruševca. Domaća ekipa nije mogla da nađe rešenje za "čarapane" koji su pobedili rezultatom 4:1.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Beogradski derbi za razliku od drugih utakmica nije imao pobednika. Čukarički je sjajno počeo na gostovanju Voždovcu. Brđani su imali dva gola prednosti, ali ipak, uspeli su da ispuste čistu pobedu, kada su primii dva brza gola od "zmajeva", tako da je konačan rezultat  na ovoj utakmici 2:2.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading