Mrkela priznaje: Nije bio penal!

Autor:

Sport

14.09.2019

20:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kontroverzna utakmica i pobeda Crvene zvezde protiv Inđije od 2:1 nisu ostavile ravnodušnim ogroman broj ljubitelja fudbala u Srbiji.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Mitar Mrkela

Debatuje se, raspravlja o spornim detaljima, a oglasio se i sportski direktor crveno-belih Mitar Mrkela koji je priznao da penal za izjednačujući pogodak Pavkova nije postojao.

-Jedino što je važno večeras to je pobeda Crvene zvezde koja nam mnogo znači pred utakmicu sa Bajernom u sredu u Minhenu. Nismo dobro ušli u utakmicu, loše je bilo prvo poluvreme i teško je posle vratiti se u ritam. Prvi penal nije postojao, prekršaj je bio van šesnaesterca. Sudija je napravio previd, nije bio dobro postavljen, nadam se da se takve greške neće više dešavati na Zvezdinim utakmicama. Zvezda se zalaže za što hitnije uvođenje VAR tehnologije u našoj ligi. Moram da pohvalim igru Inđije, a trener Blagojević je još jednom pokazao da je jedan od najtalentovanijih trenera u Srbiji - poručio je Mitar Mrkela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading