(VIDEO) Totenhem se poigravao sa Palasom, Čelsijeva "petarda", Junajted sa "kreča" do tri boda!

Autor:

Sport

14.09.2019

16:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Totenhema, rivali Crvene zvezde u Ligi šampiona, savladali su Kristal Palas u petom kolu Premijer lige sa ubedljivh 4:0 i tako na najbolji način nagovestili početak borbe u elitnom evropskom takmičenju. Jednako efikasni bili su i igrači Čelsija koji su sa 1:4 bili bolji od Vulverhemptona uz tri gola Tomija Abrahama.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Totenhema

Kakva rapsodija u Londonu. Totenhem se bukvalno igrao sa ekipom koja je uspela da veže dve pobede protiv Mančester junajteda i Aston Vile, ali su ih "pevci" postavili na svoje mesto.

Odličnu partiju pružili su momci Maurisija Poketina koji su čitav posao završili tokom prvog poluvremena ponajviše zahvaljujući odličnom Sonu koji je postigao dva gola za svoju ekipu na ovom meču.

U 10. minutu Korejanac je doveo svoju ekipu u vođstvo da bi u 21. junak pobede nad Junajtedom Patrik van Arnholt postigao autogol, a samo 120 sekundi kasnije ponovo Son pogađa mrežu Palasa.

Do poluvremena Erik Lamela, u 42. minutu, potvrđuje apsolutnu dominaciju i ubedljiv trijumf ekipe koja će do kraja ove godine dva puta odmeriti snage sa Crvenom zvezdom u Ligi šampiona.

Skoro jednako ubedljivi bili su izabranici Frenka Lamparda. Čelsi je konačno pronašao pravi ritam i praktično razbio Vulverhemton koji nije znao šta ga je snašlo u porazu 2:4, od "plavaca".

Sjajni Tomi Abraham postigao je tri gola za svoju ekipu, a Fikajo Tomori i Mejson Maunt pokazali su da londonski klub može da se osloni na svoje mlađe snage.

Romain Sais uspeo je pred kraj meča samo da ublaži pobedu, a Patrik Kutrone postigao je svoj prvi gol koji nije bio dovoljan za preokret.

Na ostalim terenima nije bilo tako uzbudljivo. Mančester junajted našeg Nemanje Matića koji je odigrao ceo meč uspeo je uz pomoć jedanaesterca da dođe do pobede protiv Lestera (1:0).

"Lisice" su mogle i do celog plena, ali nisu bile sigurne u završnici pa je golom Markusa Rašforda u osmom minutu rešeno pitanje pobednika.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Istim rezultatom pobedu je ostvario Sautempton na gostovanju Šefild junajtedu 0:1, dok su bodove podelili Brajton i Barnli (1:1).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading