Potresno i emotivno: Mihine ćerke otkrile kako su saznale da njihov otac boluje od leukemije!

Autor:

Sport

15.09.2019

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerke Siniše Mihajlovića, Viktorija i Virdžinija gostovale su u emisiji "Canale 5 Verissimo" gde su govorile o bolnoj temi za njihovu porodicu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Siniša Mihajlović

Njegove ćerke su progovorile o tome kada su saznale za očevu bolest:

- Ta vest nam je promenila život jer smo mi veoma povezani u porodici. On nastavlja sa tretmanom i tako nam daje snagu, što je svojevrsni paradoks, nadamo se da će dobiti i ovu bitku kao i mnoge do sada. Vest smo saznali na Sardiniji, čula sam majku kako priča sa njim i onda nam je ona kroz suze saopštila vest. Sada ponekad i zaboravim da je bolestan jer se on ponaša kao da se ništa ne događa - rekla je Virdžinija Mihajlović.

Viktorija ne može da se seti svoje reakcije:

- Kada sam bila mala, kad god bi me pitali čega se najviše bojim, moj odgovor je bio - da se tata ne razboli! Ne sećam se svoje reakcije, samo sam se setila toga. Znamo koliko je strastven, obećao je ekipi da će biti uz njih na startu sezone, pa je sreća što su mu lekari odobrili da bude na klupi. Otac je rekao da će sedeti u bolnici i narednih godinu dana ako treba, samo da bude na početku sezone - rekla je Viktorija Mihajlović.

Mihi je leukemija dijagnostifikovana u julu, od tada ne jenjava podrška sa svih strana, a naravno da mu porodica daje najjači vetar u leđa u najtežem trenutku. Virdžinija i Viktorija su otkrile da je i njih, ali i njihovog slavnog oca iznenadila dozvola koju su mu dali lekari da sa klupe vodi prvi meč u sezoni protiv Verone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading