Grujić postigao gol,Dortmund sa pola snage protiv Leverkuzena, Srbi bez pobeda!

Autor:

Sport

14.09.2019

16:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski fudbaler Marko Grujić postigao je izjednačujući gol za Hertu u porazu svog tima 2:1 na gostovanju Majncu.

Marko Grujić

Vođstvo domaćem timu doneo je Robin Kvaison u 40. minutu i taj rezultat je dugo bio na snazi, međutim bivši vezista Crvene zvezde je u 83. minutu bio najbolji u skoku na asistenciju Dilrosuna nagovestvši da će Herta stići do drugog boda u Bundesligi.

Snovi su bili srušeni samo pet minuta kasnije kada je Džeri Set Džuste doneo Majncu tri boda ostaviviši Hertu na začelju tabele.

Ajntraht je izgubio na gostovanju u Augzburgu rezultatom 2:1 u meču u kome nijedan od trojice srpskih fudbalera nije bio u sastavu.

Domaći su došli u vođstvo u 35. minutu golom Rihtera, a prednost Partizanovog dželata od pre četiri godine bila je uvećana kada je mrežu gostiju zatresao Niderlehner osam minuta kasnije pa se na odmor otišlo sa velikih 2:0.

Prošlosezonski polufinalista Lige Evrope do kraja meča uspeo je da dođe samo do utešnog gola preko Pasijensije u 73. minutu, a jedini srpski fudbaler koji je bio u konkurenciji za tim, mladi napadač Dejan Joveljić, ceo meč je proveo na klupi.

Borusija iz Dortmunda je zabeležila rutinsku pobedu protiv Bajera iz Leverkuzena sa 4:0. Strelci za "milionere" bili su Pablo Alkaser u 28, Mark Rojs u 51. i 90. i Rafael Gereiro u 83. minutu.

Povratnik u Bundesligu Keln izgubio je na domaćem terenu od Borusije Menhengladbaha sa 1:0, dok je Union Berlin našeg Nevena Subotića poražen na domaćem terenu od Verdera sa 2:1.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading