"U Leovim rečima uvek traže skriveno značenje, nije lako igrati bez njega!"

Autor:

Sport

14.09.2019

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Barselone Ernesto Valverde kaže da niko u klubu nije zabrinut u vezi sa statusom Lea Mesija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lionel Mesi

Argentinac je 2017. godine potpisao novi četvorogodišnji ugovor, ali na kraju svake godine može da ode. Nedavno je Mesi rekao da ne namerava da napusti klub, ali da je njegova posvećenost uslovljena dobrim rezultatima.

- Nisam to hteo ni da čitam, znam šta Leo ima da kaže. On se izražava prirodno i posle ljudi pogrešno interpretiraju to što je rečeno. Uvek se traži neka konotacija, nešto skriveno u njegovim rečima. Mislim da ne treba da brinem i da nema nikakve sumnje u vezi sa njegovom budućnošću -  kaže trener Barse.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ernesto Valverde

Mesi je trenutno povređen, propustio je tri utakmice La Lige, a verovatno će i onu sa Valensijom.


- Moramo još malo da budemo oprezni, ali mislim da će se ubrzo vratiti. Ne baš za utorak i Ligu šampiona, verovatno kasnije. Naravno da je on važan igrač za nas, najbolji je na svetu, ali i ranije smo pobeđivali bez važnih igrača. Teško ga je zameniti, ali moramo da budemo sposobni da igramo u njegovom odsustvu - dodao je Valverde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading