"Lukaku? Moderan napadač, igra odbranu i daje golove!"

Autor:

Sport

14.09.2019

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni italijanski trener Fabio Kapelo govorio je o novom ofanzivcu milanskog Intera Romeluu Lukakuu i rekao da je Belgijanac kompletan napadač.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Romelu Lukaku i Antonio Konte

U Ligi šampiona Inter se nalazi u grupi sa Barselonom, Borusijom Dortmund i praškom Slavijom.

- Inter je imao veoma loš žreb u LŠ – najgori od svih italijanskih klubova. Dobro je što kreću utakmicom protiv Slavije, a nadam se da će se Aleksis Sanćes i Romelu Lukaku ubrzo uklopiti u tim - rekao je Fabio Kapelo, koji je potom komentarisao i letnji prelazni rok.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

- Inter i Bepe Marota su uradili dobar posao u prelaznom periodu, ali sada je red na trenera Antonija Kontea, tokom kojeg će morati da nametne timu svoj stil igre. To je trenutno osnovna stvar, ali sam optimista po tom pitanju. Što se tiče Lukaku, ja mislim da je on pravi moderna napadač – daje golove, pomaže timu i igra odbranu. Osim toga, ima priliku da sarađuje sa Konteom, koji će mu mnogo pomoći - rekao je slavni italijanski trener.

Fabio Kapelo objavio je povlačenje iz trenerske karijere, a uspešno je vodio između ostalog Milan, Real Madrid, Romu i Juventus, a bio je i selektor reprezentacija Engleske i Rusije.

Lukaku ima 26 godina, a u avgustu 2019. godine prešao je iz Mančester junajteda u Inter za obeštećenje od 80 miliona evra, a sa „nerozurima“ je potpisao petogodišnju saradnju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading