Liverpul primio gol, pa zgromio Njukasl!

Autor:

Sport

14.09.2019

13:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Liverpula pobedili su Njukasl rezultatom 3:1 u meču petog kola Premijer lige, a blistali su Salah, Mane i Firmino.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Liverpula

Liverpul je osigurao prvu poziciju i posle pet kola pošto ima isto toliko pobeda, dok je Njukasl upisao prvi neuspeh.

Vicešampion Engleske doživeo je šok već u sedmom minutu, kada se na šut namestio Džetro Viljems i pogodio mrežu Alisona.

"Redsima" nije dugo trebalo da dođu do izjednačenja. Endrju Robertson je prevario čuvara, probio po levoj strani, a onda poslao loptu Maneu koji je bio neumoljiv.

Isti igrač doneo je preokret Liverpulu. U 40. minutu Dubravka nije najbolje reagovao posle pasa Firmina, a Mane je dobro pročitao situaciju i smestio loptu u mrežu protivnika.

Njukasl je drugu priliku imao u 55. minutu preko Emila Krafta u 55. minutu, ali gola nije bilo. To je kaznio Liverpul, koji nije imao preterano veliki broj prilika na meču.

Firmino je pokazao svo svoje fudbalsko umeće u 72. minutu, uposlio Salaha, a Egipćanin postigao novi pogodak i osigurao pobedu svog tima.

Salah je imao odličnu priliku i u 87. minutu, ali je tada Dubravka popravio utisak sjajnom odbranom.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading