Malo poznati detalji: Ale je odbio ponudu velikana i otišao u Vest Hem!

Autor:

Sport

13.09.2019

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije redak slučaj da po završetka prelaznog roka na površinu isplivaju neke priče o neuspelim pregovorima, propalim transferima... Engleski mediji tako su danas objavili da je Vest Hem imao opasnu konurenciju i trci za Sebastijana Alea, napadača Ajntrahta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sebastijan Ale

Francuski napadač stigao je među "Čekićare" za klupski rekord od 50.000.000 evra i već na prvim utakmicama oduševio, postigavši tri gola.

Ali lako je moglo da se dogodi da od toga ne bude ništa jer je Ajntraht navodno bio prihvatio i ponudu Bajerna za Alea.

Ideja Bavaraca bila je da spreme alternativu za Roberta Levandovskog, kao i da obezbede napadača za budućnost.

I Bajern je, pišu Englezi, bio spreman da iskešira 50.000.000, međutim ne i da ponudi dovoljno novca za platu gorostasnog špica. Ale prema aktuelnom ugovoru zarađuje 7.000.000 u Vest Hemu...

Zbog toga se Francuz odlučio za "Čekićare" i London, tvrde tamošnji mediji, ali takođe napominju da je značajnu ulogu u njegovoj odluci imala činjenica da bi u Minhenu ipak bio rezerva Levandovskom, te da bi morao da se načeka da dobije pravu šansu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading