Milojević: Doveli smo sve koje smo želeli, na njima je da opravdaju poverenje!

Autor:

Sport

13.09.2019

12:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević, pred meč sa Inđijom u 8.kolu Superlige, rekao je da ekipa spremno dočekuje prvi meč posle reprezentativne pauze.

RepublikaFoto: Starsport
Vladan Milojević

- Vraćamo se obavezama posle reprezentativne pauze. Iskoristili smo je na najbolji mogući način. U četvrtak na treningu sam video skoro sve igrače i svi su u trenažnom procesu. Nadam se da će do utakmice sa Inđijom svi biti spremni, od nedelje na sve ću moći da računam. Mali problem imamo sa Gobeljićem i mislim da će mu povreda biti vrlo brzo sanirana. Ostali su uspeli da se odmore i psihički i fizički, a dobro smo i radili. Spremni smo do sledeće pauze, čeka nas mnogo obaveza i u Superligi i u Evropi- rekao je Milojević na konferenciji za medije.

Milojević je istakao i da očekuje zanimljivu utakmicu.

- Inđija zaslužuje da bude u Superligi, ima kontinuitet i dosta dobrih rezultata. Trener i moj kolega Srđan Blagojević vodi specifičnu ekipu koja i voli da igra fudbal i igra na rezultat. Očekuje nas zanimljiva utakmica i pozivam navijače da dođu u što većem broju, da se zagrevamo za sve što nas čeka u narednom periodu- rekao je Milojević.

RepublikaFoto: Starsport

Milojević je govorio i o Radživu Van la Pari, poslednjem pojačanju crveno-belih.


- La Para dolazi iz "ful" takmičenja. Njegovo fizičko stanje je jako dobro, spreman je i nema problema. Očekujemo da debituje i da se uklopi u našu igru polako. Bio je naš cilj u prelaznom roku i hvala Mitru Mrkeli i Zvezdanu Terziću, učinili su sve da ga dovedemo. Ciljali smo ga kao pojačanje na krilu. Sve ostalo zavisi od njega. Nadam se da će uspeti da nam pomogne- rekao je on i dodao:

- Da li ćemo menjati način igri? Dobili smo novu formu u ofanzivnoj trećini sa pojačanjima, dobili smo igrače prema željama i sada je na njima da opravdaju to što su dovedeni- rekao je Milojević.

Šef štručnog štaba crveno-belih rekao je da u timu vlada dobra atmosfera i da svi žele da igraju.

- Svi žele da igraju i to me posebno raduje. Videćemo u skaldu sa onima koji su imali dugačka putovanja za koji ćemo se sastav opredeliti. Vratio se i Borjan... Degenek je trenirao u četvrtak, oni su adaptirani i pored dalekih putovanja i vremenskih zona, sve je u redu. Ne znači mi lično da li ćemo igrati u petak ili u subotu, mislimo samo na Inđiju trenutno- zaključio je Milojević.

Meč između Crvene zvezde i Inđije igra se ove subote od 18 sati na stadionu "Rajko Mitić".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading