"Milan je u Rebiću dobio sjajno levo krilo!"

Autor:

Sport

11.09.2019

20:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportski direktor Ajntrahta Fredi Bobić u razgovoru za Gazetu Delo Sport govorio je o transferu Andree Silve i Ante Rebića.

RepublikaFoto: wikimedia.org/RudolfSimon
Fredi Bobić

- Zvonimir Boban je znao da sam mesec dana zainteresovan za Andrea Silvu, ali stvarni pregovori su počeli samo tri dana pred kraj prelaznog roka. Pregovori nikada ne teku glatko, ali mnogo je lakše kada pregovarate sa nekim sa kim imate prijateljsku komunikaciju - rekao je Bobić, a potom dodao:

- Nikada vam vreme ne ide u prilog, ali srećom Boban i Maldini su sjajni profesionalci, sa kojima sam brzo uspeo da se dogovorim. Čini mi se da smo pronašli najbolje moguće rešenje za oba igrača. Milan je u Rebiću dobio sjajno pojačanje.

Bobić je iskoristio priliku da pohvali reprezentativca Hrvatske.

- On je nekoliko sezona bio jedan od lidera našeg tima. Najbolje se snalazi na poziciji levog krila, a takođe može da igra kao polušpic. Fizički je veoma jak i verujem da će svaki trener na najbolji mogući način znati da iskoriti njegove kvalitete - zaključio je Bobić.

Rebić je u Ajntraht stigao 2016. godine kao pozajmljeni igrač Fiorentine, a ovog leta u finišu prelaznog roka je potpisao za Milan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading