Pavlović i Lacio - nije gotovo!

Autor:

Sport

11.09.2019

08:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već viđen transfer Strahinje Pavlovića iz Partizana u Lacio je propao ovog leta u finišu prelaznog roka, međutim "nebeskoplavi" nisu odustali od talentovanog štopera.

RepublikaFoto: Starsport
Strahinja Pavlović

Pavlović je nekoliko puta boravio u Rimu, većina detalja u transferu je bila dogovorena, ali ugovor nije potpisan. Miloš Vazura je potom pourčio da je transfer propao jer je Partizan promenio uslove, italijanski mediji su pre toga otkrili da je Pavlović imao probleme da prođe medicinske preglede i da lekari nisu hteli da daju potpis za realizaciju transfera. Problem su bili neki EKG pregledi.

Šta god da je u pitanju, priča još nije gotova.

Lacio i dalje želi Pavlovića i priča će opet biti aktuelna u januarskom prelaznom roku. Rimski Korijere delo Sport piše da je Lacio “zamrznuo” do januara finansijska sredstva za Pavlovićev transfer i da će pregovori opet biti otvoreni na zimu. Ne zna se samo da li će i ponuda biti ista kao letos kada je iznosila 5.500.000 evra. Korijere piše da je Mateja Kežman jedan od razloga zbog kojih ova priča oko Pavlovića i Lacija ima budućnost.

Kežman je u jako dobrim odnosima sa upravom rimskog kluba, trenutno pregovara o novom ugovoru i povišici za Sergeja Milinkovića Savića, a kao posrednik uz Zvonimira Vukića je vodio pregovore o Pavlovićem dolasku u Formelo.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading