(VIDEO) "Petarda" Portugala u Litvaniji, četiri gola Kristijana Ronalda!

Autor:

Sport

10.09.2019

21:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Znali smo da Litvanija nije ni blizu nivou fudbala koji prezentuje Portugalija i večeras smo samo dobili potvrdu. To što su uspeli da postignu jedan gol za Litvance je ravno časnom porazu, koji to ustvari nije bio - 1:5.

RepublikaFoto: Starsport
Kristijano Ronaldo

Kristijano Ronaldo imao je svoj petnaestominutni šou sredinom drugog poluvremena, kada je izrešetao domaćina i sa tri gola rešio sve dileme oko pobednika.

Dilema nekih naročitih zapravo i nije bilo, mada su Litvanci posle prvih 45 minuta imali pravi bingo rezultat - 1:1. I taj prvi gol delo je Ronalda (ukupno je postigao četiri večeras), doduše sa bele tačke, dok je na 1:1 izjednačio Andriuškevičijus.

Portugalci su vrlo dobro odigrali svih 90 minuta, samo nisu imali sreće da u prvih 45 minuta još koji put matiraju golmana domaćeg sastava.

Na kraju utakmice evidentiran im je ukupno 31 udarac ka golu rivala?! U okvir 14. O posedu da i ne govorimo, blizu 70 odsto vremena...

Treba pomenuti komičan trenutak u 62. minutu, prilikom postizanja Ronaldovog drugog gola. Golman Litvanije Šetkus zaista propisno obrukao.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Lopta mu se izmigoljila iz ruku, odskočila, a on je nije ni video, pa je svojim ramenom prosledio u gol. Nema sumnje da je ovaj detalj psihološki "uništio" Litvance. Posle toga uslediće pravi brodolom...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading