(FOTO) Crvena zvezda osmehe deli: Mališani iz ranjivih grupa posetili "Marakanu"!

Autor:

Sport

10.09.2019

08:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda se trudi da svoju društveno-odgovorno stranu pokaže u svakoj prilici, tako je bilo i ovog utorka kada je u toku reprezentativne pauze ugostila decu osetljivih i ranjivih grupa.

Grupa od osamnaest mališana je bila u prilici da poseti najveći sportski muzej u regionu i da uživo vidi najprestistižniji klupski trofej u Evropi, kao i mnoge druge pehare u vitrinama Zvezdinog muzeja. "Mali" gosti su uživali u priči kustosa muzeja o nekim od najpoznatijih sportskih uspeha srpskog šampiona.

Odatle su mališani imali prilike da vide i glavni teren "Marakane". Radost na licima i mnogo zanimljivih priča čuli su se kada su uživo videli mesto gde Borjan brani bez greške, gde Boaći rešeta mrežu, ali i gde Zvezdini prvotimci sa vernim navijačima slave pobede.

Nakon kraćeg odmora usledilo je i ono čemu se klinci najviše obradovali. Na terenu Omladinske škole iza juga Marakane oprobali su se u ulozi fudbalera. Crveno-belim kadetima demonstrirali su fudbalske sposobnosti. Mališani su se najveše obradovali izvođenju penala, a dobili su i veliki broj saveta od crveno-belih talenata.

Ova lepa poseta će sigurno ostati nezaboravno sećanje za mališane iz nekoliko ustanova iz Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading