Realni Dmitrović: Od Luksemburga kreće priprema za baraž!

Autor:

Sport

09.09.2019

15:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golman fudbalske reprezentacije Srbije Marko Dmitrović rekao je da preostale utakmice u kvalifikacijama za EP treba da posluže nacionalnom timu kao priprema za baraž Lige nacija.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Marko Dmitrović

- Spremamo se za svaku narednu utakmicu kao za novu priču. Ali, treba biti realan, naše šanse za plasman na Evropsko prvenstvo su kroz ovu kvalifikacionu grupu svedene na minimum. Idemo na pobedu i na neki način ovo može da nam posluži kao priprema za ono što nas čeka u martu - rekao je Dmitrović, pa potom dodao, da nije nimalo lako igrati posle poraza.

- Teško je igrati posle poraza, imali smo velika očekivanja pred subotu... Ali, mi smo profesionalci, navikli smo da posle svake utakmice, dobijene ili ne, nastavimo dalje i tako će biti i sutra. Zaboravljen je Portugal, analiziraćemo greške koje smo napravili i uradićemo sve da pobedimo - nastavio je golman Eibara.

Dmitrović ipak veruje da će reprezentacija Srbije izboriti plasman na Evropsko prvenstvo.

- Svi verujemo da ćemo u martu slaviti plasman na EP. Ako gledamo te ekipe u baražu, mislim da smo od svih kvalitetniji. Treba samo da se pripremimo. Siguran sam da ćemo sa novim selektorom dodatno da se uigramo i da ćemo dočekati mart potpuno spremni - zaključio je Dmitrović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading