Bonući odbio da se izvini Jermenima!

Autor:

Sport

09.09.2019

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativac Italije Leonardo Bonući rekao je da ne želi da uputi izvinjenje reprezentativcu Jermenije Aleksandru Karapetijanu, kao ni ostatku njegove reprezentacije za svoje ponašanje na njihovoj međusobnoj utakmici.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Leonardo Bonući

- Takve situacije se događaju na terenu i ne osećam potrebu da uputim izvinjenje - rekao je defanzivac novinarima posle pobede nad Finskom, a potom dodao:

- Nisam ni razmišljao o tome da on već ima kartone, samo sam instiktivno odreagovao jer sam prethodno tokom utakmice dobio dva ozbiljna udarca laktom u predeo oko očiju - rekao je Bonući koji je optužen da je simulirao udarac, kako bi jermenski napadač dobio još jedan karton.

- Žao mi je što se oko te situacija digla prašina jer se sve dogodilo u žaru igre, bez ikakve loše namere. Ja sam oduvek želeo da na najbolji način prezentujem svoju zemlju, za koju sam zabeležio 91 nastup do sada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading