Italijanski velikani žele Matića!

Autor:

Sport

09.09.2019

08:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klubovi Juventus i Inter zainteresovani su za fudbalera Mančester Junajteda Nemanju Matića

RepublikaFoto: Starsport
Nemanja Matić

Italijanski mediji pišu da su ova dva kluba iz Serije A pokazala ozbiljno interesovanje za reprezentativca Srbije, kao i da žele da iskoriste to što je nezadovoljan minutažom koju ima kod Ole Gunara Solšera.

Matiću ugovor sa Crvenim đavolima ističe narednog leta, a pošto mu nije ponuđen novi, niti ima veliku minutažu, jasno je da će želeti da promeni sredinu, možda već u januarskom prelaznom roku.

- Ne slažem se sa tim da ne zaslužujem mesto startera, ali Solšer odlučuje o tome. Uostalom pošto on donosi odluku o tome ko će i koliko igrati, on će snositi i odgovornost za rezultate na kraju sezone - nedavno je rekao Matić novinarima, vidno nezadovoljan.

Mediji na Apeninima pišu da trener Intera Antonio Konte jako ceni kvalitete srpskog fudbalera, kao i da će pokušati sve da uradi ne bi li ga doveo već u januaru naredne godine i tako pojačao vezni red svog tima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading