Kvalifikacije za EURO: Španci neumoljivi, Italijani se namučili, Lihtenštajn iščupao bod u Atini!

Autor:

Sport

08.09.2019

20:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Španije slavili su sa 4:0 protiv Farskih Ostrva, dok je Italija sa dosta muke slavila na gostovanju u Finskoj 1:2. Remi u derbiju Skandinavije između Švedske i Norveške 1:1, a Lihtenštajn je iščupao u Atini identičnim rezultatom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Italije

Reprezentacija Španije je nastavila svoj maksimalni niz zahvaljući dvostrukom strelcu Rodrigu.

Fudbaler Valensije je prvo iskoristio nesebičnu asistenciju Ojarzabala u trinaestom minutu, da bi svoj drugi gol za Španiju na ovom meču postigao u pedesetom minutu posle dodavanja Alkantare i odličnog prodora sa desne strane terena.

Pred sam kraj utakmice u strelce se dva putaupisuje i Pako Alkaser i overava pobedu svog tima, oba gola napadač Dortmunda postiže u nadoknadi vremena.


Italija je gostovala reprezentaciji Finske, prvo poluvreme su u potpunosti dominirali "azuri", ali nisu uspeli da stignu do pogotka pošto odlične prilike nisu uspeli da iskoriste Sensi u dva navrata a zatim Kijeza i Imobile.

Ipak, ono što nije mogao u prvom Imobile koristi u drugom poluvremenu. Napadač Lacija dovodi Italiju u prednost posle sjajno proigravanja od strane Kijeze, igrao se 59. minut.

Ipak Finci nisu odustajali, Sensi obara Pukija u šesnaestercu. Sudija nije imao dilemu, a ni Puki, napadač Norviča udarcem po sredini izjednačuje rezultat u 72. minutu.


Međutim rezultat 1:1 je potrajao tek sedam minuta, pošto posle šuta Barele lopta pogađa u ruku defanzivca Finske. Ovog puta neumoljiv sa bele tačke je bio Žoržinjo, igrao se 79. minut.


Grci su ugostili reprezentaciju Lihtenštajna.

Domaćini su odmah preuzeli inicijativu, ali do gola stižu tek u 33. minutu. Kouloris sjajno upošljava Masuarisa u srcu šesnasterca kome nije bilo teško da postine gol za vođstvo. Nastavili su Grci sa ofanzivom i posle gola, ali beleže tek jedan šut u okvir gola u drugom delu igre.

I onda šok u Atini, Lihtenštajn stiže do izjednačenja. Igrao se 85. minut kada Denis Salanović postiže gol za 1:1.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading