ŠOK: Prosinečki podneo ostavku!

Autor:

Sport

08.09.2019

16:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentacija Bosne i Hercegovine je prod koji tone!Poraz od Jermenije u Jerevanu Bosnu i Hercegovinu je udaljio od Evropskog prvenstva i ostavio je bez selektora.

Roberti Prosinečki

Kako pišu mediji u BiH, Robert Prosinečki podneo je ostavku na mesto selektora Bosne i Hercegovine nakon poraza od Jermenije u Jerevanu (4:2) u kvalifikacijama za EURO 2020.

Na šest mečeva kvlaifikacija "zmajevi" su doživeli tri poraza, a iako imaju "plan B" u vidu baraža u Ligi nacija, Prosinečki je odlučio da se povuče sa mesta selektora.

- Razgovarao sam sa svima, da ne dužim. Kada sam dolazio, mislio sam da ćemo otići na EURO. Nismo u tome uspeli tako da podnosim ostavku i dajem priliku nekom drugom. Naslednik će imati dosta vremena da pripremi ekipu za Ligu nacija. Ja više nisam selektor- rekao je vidno razočarani Prosinečki na konferenciji za medije.

RepublikaFoto: N1TV Printscreen

Onda je nastavio u istom tonu.

- Mislim da nisam uspeo da ekipu dovoljno spremim ili motivišem. Izgubili smo šansu za oslazak na Evropsko prvenstvo. Svaki put smo mislili da se stvari dešavaju slučajno. Kako koji meč dođe. Nažalost, više nemamo šanse. Ostaje nam ta Liga nacija i videćemo šta će biti. Ali, ovo je već niz i moja odluka je da se povučem- rekao je Prosinečki.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading