Siti će biti još jači: Gvardiola kupuje štopera za 60.000.000 evra!

Autor:

Sport

08.09.2019

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mančester siti ne odustaje od štopera Intera Milana Škrinijara. Kako javljaju ostrvski mediji. šampion Engleske će u januaru poslati novu ponudu u Milano za igrača čija je tržišna vrednost procenjena na oko 60.0000.000 evra. Veruje se da bi upravo takva ponuda mogla da natera čelnike "Neroazura" da se odobrovolje kada je u pitanju prodaja odličnog slovačkog štopera.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Mančester sitija

Svi prethodni pokušaji Mančester sitija bili su neuspešni, ali Pep Gvardiola nema nameru da odustane, pa će u januaru uslediti novi pregovori sa "Neroazurima."

Inter je odličnog defanzivca kupio 2017. godine iz Sampdorije za 34.000.000 evra, posle čega je njegova vrednost praktično udvostručena, zahvaljujući odličnim partijama Slovaka.

Sa druge strne, Mančester siti se suočava sa povredama igrača iz poslednje linije, među kojima je poslednji Ejmerik Laport, koji je prošao kroz operaciju kolena i biće nekoliko meseci van terena.

Pored toga, Škrinijar je tip igrača za kojeg se veruje da bi se ekspresno uklopio u sistem igre "Građana", s obzirom da se ističe pas igrom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Milan Škrinijar

Ipak, biće teško ubediti Inter, s obzirom da je Škrinijar stub odbrane, a postoji priča i da je projektovan da postane kapiten "Neroazura". Pored Sitija, ranije je bio i na radaru Barselone, ali Katalonci u ovom trenutku nisu u prvom planu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading