Miletić i Tošić složni: REMI JE OK

Autor:

Sport

15.09.2017

09:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana remijem na gostovanju Jang Bojsima su otvorili ovosezonsku Ligu Evrope, a u taboru crno-belih niko nije nezadovoljan podelom bodova, iako je bilo jasno da su i sva tri bila nadohvat ruke.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Miletić: Bod je sasvim dobar za Partizan

- Veoma teška utakmica, pre svega zbog tog specifičnog terena... Krivo mi je što smo primili onakav gol, nisu nam ga dali iz akcije, bila je neka gužva, baš bez veze, ali, opet, kad se sve sabere i oduzme, mislim da je nerešen rezultat realan - rekao je Nemanja R. Miletić.

Štoper Partizana je još dodao i da je pomalo razočaran odnosom Švajcaraca prema klubu jer smatra da su potcenili Partizan, što se posebno videlo u medijima danima pred meč.

Zoran Tošić veruje da ovaj tim Partizana ima još dosta prostora za napredak, kao i da je bod protiv Jang Bojsa dobra osnova za ono što sledi - borba za evropsko proleće.

- Ovo je ozbiljno takmičenje, takmičenje gde Partizan pripada. Bez obzira na to što nismo ostvarili pobedu ne možemo da budemo nezadovoljni. Svaki put je dobro kada započnete grupnu gazu pozitivnim rezultatom. Verujem da ćemo biti još bolji. Pozitivan rezultat je bitan na početku i posle je sve lakše. Uveren sam da će biti još bolje - rekao je Tošić. 

U sledećem meču Partizan će 28. septembra na svom stadionu dočekati Dinamo iz Kijeva. Ukrajinski tim je u prvom susretu grupe slavio protiv albanskog Skenderbega rezultatom 3:1.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading