(FOTO) Kukavice bili, kukavice ostali: Šiptari pohapsili Čehe zbog drona sa natpisom "Kosovo je Srbija"

Autor:

Sport

07.09.2019

09:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija u Prištini uhapsila je nekolicinu čeških navijača koji su na utakmicu protiv tzv. reprezentacije Kosova doneli dron i zastavu na kome je pisalo "Kosovo je Srbija".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Šiptarski dron na stadionu Partizana

Selekcija Češke ove subote gostuje ekipi lažne države u Prištini, a kao što je poznato navijači iz Češke ne podržavaju nazavisnost Kosova i neretko koriste sportske događaje u cilju promocije ovog stava.

Pokušali su da nalik provokaciji albanskih navijača u Beogradu pre pet godina unesu na stadion dron kako bi u sred Prištine pokazali da podržavaju Srbiju, ali je policija u Uroševcu zaplenila kod šestorice muškaraca i dve žene zastavu i dron.

Oduzete su dve zastave Srbije, jedan transparent, jedan dron, jedna kamera i dva uređaja za radio-vezu. Takođe, jedan od Čeha imao je i državljanstvo Srbije, a svi su po nalogu tužioca poslati u pritvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading