Kokorin i Mamajev izlaze iz zatvora!

Autor:

Sport

06.09.2019

09:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zatvorske ptičice, bivši ruski fudbalski reprezentativci, Aleksandar Kokorin i Pavel Mamajev, već za koji dan će biti na slobodi. Dvojica igrača, koja su iza rešetaka godinu dana zbog dva fizička napada na ljude u centru Moskve, biće pre isteka određene kazne puštena iz zatvora, na uslovnu slobodu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aleksandar Kokorin

Po rečima njihovog advokata, Kokorin i Mamajev će 17. septembra napustiti zatvor. Aleksandru je zatvorska kazna isticala u novembru, a Pavelu u decembru.

Bivši ruski reprezentativci su izazvali tuču ispred jednog kafića, a kasnije i u jednoj kafani, gde su pretukli trojicu muškaraca.

Moskovski okružni sud ih je 8. oktobra prošle godine osudio na zatvorske kazne.

Aleksandar Kokorin je do odlaska u zatvor bio fudbaler Zenita i ovog leta mu je istekao ugovor, a klub iz Sankt Peterburga se nije zvanično oglašavao oko toga da li će ponuditi novi napadaču kada izađe na slobodu. 

Pavel Mamajev je bio igrač Krasnodara, ali je njemu klub uručio otkaz odmah pošto je otkriveno šta je uradio u centru Moskve.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading