Turčin sudi "orlovima" u Beogradu!

Autor:

Sport

05.09.2019

09:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najboljih evropskih sudija Džunejt Čakir određen je od strane UEFA da deli pravdu na utakmici između Srbije i Portugala (subota, 20.45). Turski arbitar više od jedne decenije pripada elitnoj grupi svetskih arbitara. Dva puta je Čakir sudio polufinale Mundijala, 2015. bio je na centru kada su u finalu Lige šampiona u Berlinu igrali Barselona i Juventus, a postao je i prvi arbitar koji je u istom ciklusu elitnog klupskog takmičenja dva puta sudio polufinalne utakmice.

Džunejt Čakir

Reprezentaciji Srbije nije donosio sreću. Pamtimo da je delio pravdu u Zagrebu, kada smo poraženi u kvalifikacijama od Hrvata, dok je posle trijumfa Danske u Beogradu novembra 2014. Dik Advokat dobio "šut kartu".

Zvezdi je, međutim, Čakir doneo sreću. Podsetimo, on je vodio glavnu reč u Salcburgu prošle godine, kada su crveno-beli po prvi put obezbedili plasman u Ligu šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading