"Nikada ne bih doveo Nejmara!"

Autor:

Sport

05.09.2019

09:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni španski stručnjak Visente Del Boske prokomentarisao je aktuelnu situaciju oko Nejmara, odnosno finiš prelaznog roka tokom kog se spekulisalo gde će Brazilac nastaviti karijeru. Ceo fudbalski svet bio je na iglicima, čekao se konačni rasplet, a kolege iz Španije zanimalo šta je o svemu misli nekadašnji šampion sveta sa Furijom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Visente Del Boske

Kao prilično konzervativan stručnjak, De Boske je dao manje-više očekivan odgovor...

- Za španski fudbal bi verovatno bilo dobro da se vratio, ali da je deo bilo kog od dva kluba, Reala i Barselone, nikada ga ne bih doveo. Kažem, odličan je igrač, ja ga ne volim zbog drugih stvari. Dok je bio u Barseloni ponašao se uglavnom regularno. Nekad loše, nekada vrlo loše. Kada biste sada uradili anketu u među ljudima u klubu (Barseloni), siguran sam da bi bilo više od 50 odsto onih koji su protiv njegovog povratka. To nešto govori - rekao je nekadašnji trener Real Madrida i selektor reprezentacije Španije.

Kada je Geret Bejl u pitanju Del Boske ne vidi problem u tome što je ovaj ostao Realu...

- Iznenađenje jeste što nije otišao, zbog njegovog neadekvatnog ponašanja, pre svega. Bez obzira na sve mislim da će pružati dobre partije ove sezone i da će unaprediti igru Reala. On je sjajan igrač - podvukao je iskusni stručnjak. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading