Crno-bela bomba odjeknula u večernjim satima: Marković ponovo u Partizanu!

Autor:

Sport

03.09.2019

20:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši reprezentativac Srbije Lazar Marković vratio se u Partizan sa kojim je dogovorio trogodišnju saradnju.

RepublikaFoto: FK Partizan
Lazar Marković i Miloš Vazura

Čekalo se u Humskoj ne veliko pojačanje u smiraj prelaznog roka i taman kada se činilo da je nadama najvatrenijih navijača došao kraj "bomba" je odjeknula Topčiderskim brdom.

Dugo je Marković tinjao kao želja Partizana, njegov povratak je u nekoliko prelaznih rokova lebdeo kao moguće rešenje, ali sada je došao pravi trenutak da se on realizuje.

Marković je od 1. jula bio slobodan igrač nakon što je raskinuo saradnju sa Fulamom u kome se nije naigrao od dolaska prošlog leta.

Bivši reprezenattivac Srbije je već četiri godina na "staklenim nogama" zbog čestih odlazaka na pozajmice, a sunovat u njegovoj karijeri traje od momenta kada u Liverpulu nije našao mesto pod suncem.

Dokazivao se u Fenerbahčeu, Sportingu, Halu, Anderlehtu i Fulamu, ali su partije koje je pružao bile daleko od nivoa koje je pružao u prvom mandatu u crno-belom dresu i potom u Benfiki.

Marković je u Partizanu odigrao dve sezone i osvojio isto toliko titula.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading