Evo šta Matić kaže o duelu sa Partizanom i o Zvezdinim šansama u LŠ!

Autor:

Sport

03.09.2019

17:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler reprezentacije Srbije Nemanja Matić imaće ove godine po prvi put priliku da zaigra na utakmici protiv nekog srpskog kluba. Naravno, reč je o duelima Partizana i Mančester Junajteda u okviru grupne faze Lige Evrope. Pored susreta sa crno-belima, zamenik kapitena našeg nacionalnog tima dao je svoj sud i o Zvezdinim šansama u Ligi šampiona.

RepublikaFoto: Starsport
Nemanja Matić

Matić se priprema sa "orlovima" za duele protiv Portugala i Luksemburga ovog meseca, a novinare je zanimalo šta misli o duelima protiv Partizana, kluba čiji dres je nosio u mlađim kategorijama.

- Ovo će mi biti prvi put da ću igrati protiv nekog srpskog kluba. Od 18. godine sam u inostranstvu i nisam imao prilike. Sjajno će biti igrati na JNA, biće dobro popunjene tribine, radujem se isto tako utakmici i u Mančesteru. Partizan ima mnogo mladih momaka koji će to pamtiti ceo život, biće to odlično iskustvo za njih. Mnogo navijača mi je najavilo dolazak u Mančester - rekao je Matić.

On se dotakao i nastupa Crvene zvezde u Ligi šampiona prognozirajući da bi osvajanje četiri boda u grupi sa Bajernom, Totenhemom i Olimpijakosom veliki uspeh.

- Zvezda ima veoma tešku grupu. Ako ponove prošlogodišnje igre i uzmu četiri boda, bio bi to veliki uspeh. Ne želim da potcenim, ali Totenhem i Bajern su igrački ovog momenta dosta ispred Zvezde. Ali, znate i sami da na stadionu "Rajko Mitić" nije lako igrati - rekao je Matić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading