Dmitrović: Ronaldo je jedan od najboljih na svetu, ali ne može da me iznenadi!

Autor:

Sport

02.09.2019

19:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golman španskog Eibara i reprezentacije Srbije Marko Dmitrović pokušaće prvo da sačuva mrežu od Kristijana Ronalda i Portugalije sa kojima igramo sledeće subote od 20.45 na stadionu "Rajko Mitić"

RepublikaFoto: Starsport
Marko Dmitrović

- Protiv Ronalda sam branio dva puta u duelima sa Real Madridom dok je on još igrao u Španiji. Znam njegove kvalitete veoma dobro, a za takvog igrača, jednog od najboljih na svetu verovatno i nije potrebna neka posebna priprema. Zaista se o njemu već sve zna - kazao je za Novosti Dmitrović. 

Dobro pamti lošu epizodu iz Ukrajine kada smo nedavno tamo doživeli fijasko (5:0), ali je optimista golman "orlova" pred utakmicu sa Portugalcima.

- Bio je to naš očajan dan u kojem nam ništa nije išlo. S druge strane, Ukrajinci su igrali perfektnu utakmicu. Ja i danas tvrdim da mi imamo bolji tim od njih. Kao što sam ubeđen da nešto onako više nikada ne može da nam se ponovi - nastavio je golman Eibara.

Dva meča su pred Srbijom, prvo Portugal, pa Luksemburg.

- Mi zaista više nemamo prava na kiks. Dve pobede nas vode ka vrhu tabele, ali ono što je najvažnije je da za početak izbegnemo poraz od Portugalije - zaključio je Dmitrović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading