Još jedan Srbin u Španiji!

Autor:

Sport

02.09.2019

17:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija je dobila još jedog igrača u Španiji. Kao što je pre nekoliko dana najavljeno, Saša Jovanović (27), nekadašnji igrač Mladosti iz Lučana stavio je paraf na ugovor sa Deportivom iz La Korunje. Jovanović dolazi iz Saudijske Arabije, konkretno iz kluba po imenu Al Fateh i to na jednogodišnju pozajmicu posle koje će španski klub imati pravo otkupa.

RepublikaFoto: twitter.com/CordobaFC
Saša Jovanović

Deportivo nije saopštio koliko bi morao da izdvoji za čitav ugovor ukoliko reši da ga narednog juna otkupi od Saudijaca.

Podsetimo, Saša Jovanović stigao je u Al Fateh iz Kordobe, pa je ovo za njega povratak na dobro znan teren - u Segundu. U januaru ove godine napustio je Španiju u transferu vrednom pola miliona evra, međutim nije se naigrao u Arabiji - samo 14 utakmica i dva gola.

Napadač koji se najbolje snalazi na desnom krilu u potpunosti se afirmisao u lučanskoj Mladosti, u sezoni kada je taj tim izborio učešće u Evropi. Za Mladost je ukupno odigrao 101 utakmicu, postigao 23 gola i podelio 21 asistenciju. 

U Kordobi za godinu i po dana pristojan učinak - šest postignutih i sedam nameštenih pogodaka. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading